Политика за приватност - Осигурување на твојата безбедност

Кога ги оставаш личните податоци на веб-страницата, политиката за приватност е гаранција дека тие нема да се користат за друга намена и нема да бидат злоупотребени.

Порталот ги бара заради:

Како на друг начин можат да се користат информациите

Е-поштата наведена во прашалникот главно се користи за информирање на играчите. Следствено, администрацијата за различни прашања може на овој начин да го контактира корисникот, и затоа е важно да се наведе реалната е-пошта. Можноста за контакт може да се исклучи поставките на профилот во секое време.

При вашиот престој на веб-страницата може да се прибираат податоци кои не се поврзани со лични информации, туку информации за вашиот престој. Најчесто се работи за информации за користениот пребарувач или уредот од кој пристапувате. Овие информации се користени од аналитичарите за утврдување на различните активности во различно време и кој формат на веб-страницата е најпогоден за корисниците.

Безбедност

Администрацијата на казиното гарантира целосна безбедност на своите играчи и нивните податоци. Преземени се сите потребни мерки и спроведени се сите процедури за да се спречи неовластено прибирање на информациите собрани од клиентите

Работа со колачиња

Колачињата се поставени од локацијата на компјутерот на играчот. Тие претставуваат текстуални датотеки кои овозможуваат користење на сите карактеристики на порталот. На пример, како резултат на нив, веб-страницата помни одредени поставки за удобноста на играчот, како и за обезбедување пристап до системот во еден клик.

Права

Клиентот може да побара да пристапи и да ги копира личните податоци кои се зачувани на порталот во секое време. За да се направи тоа само треба да се контактира администрацијата. Доколку податоците на веб-страницата се неточни, може да побара исправка.

Секако посетителот може да побара отстранување на лични информации. За да се направи тоа повторно треба да се контактира администрацијата.

Прифаќање на политика на приватност

Ако обложувачот почне да ги користи функциите на веб-страницата, тоа автоматски зачи дека се согласува со политиката за приватност. Доколку условите кои се предложени не одговараат, најдобро е да го напуштите местото и да не играте на него.