Рејтингот на казиното: сѐ што е потребно да го знаат играчите

Рејтингот на казиното – е аспект кој треба да биде проучен од сите комарџии кои бараат место за редовни сесии и сакаат да бидат уверени во својата сигурност.

Како да не направите погрешен избор

Современите играчки клубови за игри привлекуваат нови клиенти преку светлечки рекламни банери на интернет, и неискусните комарџии го избираат клубот само со еден клик на нив. Тоа е голема грешка, бидејќи играње за пари на портал кој не е проверен - претставува многу лоша идеја. Овие локации најчесто се измамнички, и за да ја избегнете ваквата ситуација потребно е да го прочитате прегледот на он-лајн казина и коментарите на вистински играчи. Најдобрите он-лајн казина вклучуваат организации кои се сериозни кога се работи за нивната репутација, и кои им овозможуваат на играчите повлекување на добивките на лесни начини. Најдобрите македонски клубови првенствено работат на добивање повеќе клиенти, за што од голема важност е да се поседува беспрекорна репутација.

На нашиот портал можете да ги погледнете 10-те најдобри веб-страници за коцкање кои се подговтвени од експерти со цел за олеснување на играчите во правењето избор и избегнувањето на праевење грешки. Листата вклучува само клубови кои вршат трансфери на добивки без исклучок и одложување. Тоа претставува главен критериум за транспарентност и чесност на организацијата.

Создавање врвност

Првата причина за посета на виртуелни казина е заработката, па затоа е важно да се избере организација која плаќа, а не само да бара надополнувања од корисниците. Не верувајте слепо во рекламите, туку играјте во веќе докажани клубови.

При создавањето на врвни портали, од страна на експертите се внимаваше на следните критериуми:

Врвно казино е навистина важна работа во која е инвестирано време и многу напор. Сѐ е направено за почетниците да можат да разберат каде можат да се забавуваат и да добијат реални пари.

Најдобри 3 Онлајн Казина

. Win Palace Casino

9.7 /10
logo Win Palace Casino Играчите од Macedonia се добродојдени Играј сега УСЛОВИТЕ И РОКОВИТЕ ЗА УПОТРЕБА ВАЖАТ

Win Palace is one of the premium RTG-powered online casinos and you owe it to yourself to pay Win Palace a visit in the nearest future.

If you are the kind of player who prefers to find a reliable casino who treats you as an individual, and who rewards regular play, Win Palace casino is to our opinion the top online casino. At Win Palace you can expect slick and realistic graphics, large deposit bonus and very fast payouts.

Регистрирај се за да го земеш твојот $1,000 во Win Palace Casino
Што е жешко:
 • Excellent portfolio of games (105+)
 • High welcome bonus of $1000
 • Friendly wagering terms
 • VIP Rewards Program
 • Highly advanced casino games software powered by Real Time Gaming
Бонуси: 200% до $1,000

. Casino Titan

9.6 /10
logo Casino Titan Играчите од Macedonia се добродојдени Играј сега УСЛОВИТЕ И РОКОВИТЕ ЗА УПОТРЕБА ВАЖАТ

Casino Titan refers to the most reputable online casinos powered by RTG software provider. It offers you a wide specter of classic and modern casino games accompanied by generous bonuses.

If you are looking for secured and reputable online casino to play at, we’d like to suggest you Casino Titan. This gaming platform is considered to be one of the best amongst many on the online gambling market. Numerous games with realistic sounds and sharp graphics will bring you joy!

Регистрирај се за да го земеш твојот $3,000 во Casino Titan
Што е жешко:
 • Wide selection of games
 • Various banking options
 • Great bonuses and promotions
 • Reliable support service
 • Qualitative RTG software
Бонуси: 400% до $3,000

. Online Vegas Casino

9.7 /10
logo Online Vegas Casino Играчите од Macedonia се добродојдени Играј сега УСЛОВИТЕ И РОКОВИТЕ ЗА УПОТРЕБА ВАЖАТ

Those who enjoy big bonuses and highly advanced casino games software (and that means realistic graphics and authentic sounds) consider Online Vegas Casino a top choice.

Online Vegas has much to offer to its visitors, starting from generous welcome bonus of $5000, extensive number of support options where you will immediately be given response to any question of yours and modest wagering requirements.

Регистрирај се за да го земеш твојот $5,000 во Online Vegas Casino
Што е жешко:
 • Generous welcome bonus of $5000
 • Modest wagering requirements
 • Extensive selections of games
 • Large number of support options
Бонуси: 100% до $5,000

. Go Casino

9.5 /10
logo Go Casino Играчите од Macedonia се добродојдени Играј сега УСЛОВИТЕ И РОКОВИТЕ ЗА УПОТРЕБА ВАЖАТ

Go Casino is an easy to navigate website that offers to its visitors innumerable quantity of games and huge bonuses that attract crowds of gamblers all over the world.

Go Casino can be proud with its graphics and selection of games as well as low wagering requirements. This is the undisputed first place to go for the professional gambler, the casino is great and certainly scores highly in our rating.

Регистрирај се за да го земеш твојот $20,000 во Go Casino
Што е жешко:
 • Low wagering requirements
 • Extensive selection of games
 • Quick download and fast paced game play
 • Good promotions
 • Detailed Crown Jewels VIP Rewards Program
Бонуси: 100% до $20,000

. Rushmore Casino

9.4 /10
logo Rushmore Casino Играчите од Macedonia се добродојдени Играј сега УСЛОВИТЕ И РОКОВИТЕ ЗА УПОТРЕБА ВАЖАТ

Rushmore Casino is one of the few online casinos that bring gambling to completely different level of rewarding enjoyment.

What Rushmore has to offer? Apart from generous welcome and on-going offers, the casino has good banking facilities that work along with a excellent level of customer support.

Регистрирај се за да го земеш твојот $888 во Rushmore Casino
Што е жешко:
 • Top notch RTG software and therefore stunning graphics
 • Large welcome bonus of $888
 • Numerous progressive jackpots
 • Good selection of deposit and withdrawal options
Бонуси: 100% до $888

. English Harbour Casino

9.4 /10
logo English Harbour Casino Играчите од Macedonia се добродојдени Играј сега УСЛОВИТЕ И РОКОВИТЕ ЗА УПОТРЕБА ВАЖАТ

English Harbour has long been on the stage of online gambling and is famous for its attractive bonus program, friendly withdrawing terms and a wide range of tournaments.

If you are the kind of player who prefers to find a reliable casino who treats you as an individual, and who rewards regular play, English Harbour is to our opinion the top online casino. And if you are a blackjack fan, you'd be hard pushed to find a casino with better blackjack games than English Harbour.

Регистрирај се за да го земеш твојот $800 во English Harbour Casino
Што е жешко:
 • Robust banking facility
 • Numerous progressive jackpots
 • Excellent customer support offering
 • Good welcome bonus
Бонуси: 100% до $800

. Rome Casino

8.1 /10
logo Rome Casino Играчите од Macedonia се добродојдени Играј сега УСЛОВИТЕ И РОКОВИТЕ ЗА УПОТРЕБА ВАЖАТ

Rome Casino is very elegant casino that has done its best to satisfy its players and it is clearly seen when you look at its lobby, robust banking options and online chat.

Rome is a solid casino that constantly renews its website and lobby interface to make it more convenient and appealing to the gamblers. Judging from the effective support offering as well as various bonuses that will make lots of gamblers happy, the casino is worth giving a spin.

Регистрирај се за да го земеш твојот $5,000 во Rome Casino
Што е жешко:
 • Stunning graphics
 • Generous sign-up bonus of $5000
 • Modest wagering requirements
 • Numerous deposit options
Бонуси: 100% до $5,000

. Sloto Cash Casino

7.2 /10
logo Sloto Cash Casino Играчите од Macedonia се добродојдени Играј сега УСЛОВИТЕ И РОКОВИТЕ ЗА УПОТРЕБА ВАЖАТ

Sloto Cash Casino is the online casino that suits all tastes and pockets, especially slot fans. Despite its name, the casino offers a wide range of games covering all popular favorites.

Sloto’s Cash comes proper in many different aspects. First of all, they offer nice welcome bonus, friendly wagering terms, fast paced game play and superb graphics. All in all, Sloto’s Cash is a reputable casino which caters specifically to slot players.

Регистрирај се за да го земеш твојот $577 во Sloto Cash Casino
Што е жешко:
 • Numerous payment methods
 • Adequate wagering requirements
 • Good number of support options available
 • Extensive selections of games inclusive of I-Slots
 • Multi-language interface
Бонуси: 125% до $577