Какво охрабрување можете да добиете денес?

Секојодневно во мрежата се создаваат нови играчници и затоа конкуренцијата меѓу нив се зголемува. Прво што ги интересира комарџиите е начинот на повлекување на средствата, но важни се и стимулациите. Поради таа причина секое казино се труди да привлече повеќе клиенти нудејќи:

  • вредни награди;
  • турнири;
  • бонуси.

Пред да отворите сметка во некој клуб треба да сте запознаени за програмата за лојалност и начинот на добивање на награди. Правилот вели дека добра организација се труди да овозможи комплетна програма со најголем можен број на подароци и промоции.

Бонус без влог

Казино бонусите започнуваат со добредојде, за кои најчесто нема влог. Најчесто се доделуваат при регистрацијата, но и за други активности кои се предвидени преку програмата за лојалност. Секој македонски клуб во кој постои ваква промоција, правилата ги пропишува во зависност од обложувањето или влогот.

Влогот секогаш има специфичен коефициент, како на пример х20. Тој се множи со износот на подарокот и резултатот го претставува износот кој прво мора да се стави како влог, пред да се добие можност за повлекување на средствата од сметката. Треба да се има на ум дека за бонусот без влог и оној со надополнување на сметката постојат сосема различни услови за користеење. Сепак, влогот е условот кој ги спојува. Бонусот без влог со кладење секако дека е поатрактивен од слични подароци, но само преку задолжително надополнување на сметката.

Бонус на влог

Добрите казина не ги одминуваат ни нивните редовни играчи, не заборавајќи да ги наградат со различни подароци. Баш тоа е причина за креирањето на бонусот за влог, кој може да донесе дополнителен износ, на пример и до 500%. Казиното со бонус ги наплатува таквите подароци не само при првиот влог, туку и при следните влогови.

Бесплатни вртења

Можноста за бесплатни вртења на вашите омилени слотови е многу ценеа од играчите, азтоа што претставува реална можност да постигнете добивка без сопствени инвестиции. Иматт можност за добивка на бесплатни вртења непосредно по регистрацијата. Важен услов за имплементација е употребата на ротации во првите неколку дена по приемот. На пример се нудат сто бесплатни вртења во рок од една недела во Ацтек Голд автоматот.

Сите бонуси во казината ги зголемуваат шансите за добивки, но сепак бесплатните вртења претставуваат најповолна понуда. Собирајте вредни комбинации, и дозволете му на казиното да вложува за вас.

Враќање на кеш

Бонусот за враќање на кеш ќе го остави играчот во црно, дури и ако неговата неодамнешна игра била проследена со неуспех. Добрите он-лајн казина секоја недела на играчите им враќаат ​​одреден процент на изгубени средства. Во исклучителни случаи, повратниот кеш се пресметува на дневна основа.

Услови за враќање на кеш можат да се разликуваат во деталите, но основниот принцип останува ист. Не треба да се плашите да преземате ризици, да стаате големи влогови, да добиете процент од загубата и повторно да играте.

Тематски настани

Казината создаваат најразлични настани во чест на празниците, како што е Новата Година на пример. Истото важи и за Велигден, Денот на знаење и други важни датуми. Некогаш играчите добиваат пари како подрок, некогаш бесплатни вртења, а понекогаш казиното покажува особена дарежливост и ги овозможува и двете.

Особено внимание заслужуваат турнирите помеѓу играчите. За да учествувате, сѐ што треба да сторите е да ги изберете машините што се вклучени во програмата на самиот настанот и да започнете со играње.